TESTIMONIALE

Îmi face plăcere să împărtășesc cu alte persoane prima noastră experiență la psihoterapeut. Este important ca atunci când te confrunți cu anumite probleme, să le identifici și să cauți răspunsurile la persoane avizate. Fără complexe sau rușine !!! 

Așa am făcut și eu, în calitate de mamă îngrijorată, față de anumite trăiri ale propriului copil, în perioada de preadolescență. Ne-am confruntat cu atacuri de panică, pornite emoțional, pe fondul unor răutăți copilărești din partea unor copii de la școală, la care D. nu a știut exact cum să facă față.....FRICA DE MOARTE !!!

Știu că sună groaznic dar cu această problemă ne-am luptat pentru o scurtă perioadă de timp, grație profesionalismului dnei psihoterapeut.

Din acest motiv am ajuns noi, la dna Giulia Negură, care ne-a cucerit prin prezența deosebită și modul total relaxant prin care am povestit toate frământările noastre....ale mele, ca mamă, că nu știam cum să reacționez și ale lui D., care se transforma de la zi la zi, dintr-un copil vesel și spontan, într-un copil panicat din orice. Dna Giulia mi-a explicat modul de abordare a metodelor prin care va afla „problemele” lui D., prin metoda „lădița cu nisip”. Nu știam nimic despre această metodă, așa că am început să mă informez pe internet, ce presupune această abordare.

Lui D. i-a fost foarte ușor să o îndrăgească pe dna Giulia...este un copil empatic și simte oamenii, cu o fire sensibilă și profundă. Cert este că, mergea cu cel mai mare drag la ședința de 1h (de „joacă” cu Giulia) ...în care s-a descoperit pe el și a învățat să își gestioneze emoțiile și trăirile... să creadă în el și în potențialul cu care a fost înzestrat.

REZULTATELE AU FOST UIMITOARE !!!

MI-AM RECĂPĂTAT COPILUIL VESEL ȘI SPONTAN !!!

MULȚUMIM, PRIETENEI GIULIA NEGURĂ!!

Noi așa o considerăm, om deosebit de empatic și profesionist desăvârșit.


Cu drag și deosebit respect,

M&D

Când am pășit pentru prima data în cabinetul d-nei psihoterapeut eram plină de neîncredere, resentimente, cu senzația că ceea ce am pe suflet nu mai poate fi gestionat pe cont propriu. Treceam printr -o despărțire și mă simțeam pierdută, fără echilibru, lipsită de iubire și înțelegere.

Alături de Giulia am învățat să recunosc și să comunic propriile nevoi, să mă iubesc pe mine înainte de a căuta iubirea altei persoane, să îmi accept trăirile și să îmi vindec sufletul.

Alături de dânsa am simțit din prima clipă acea conexiune client-terapeut, bazată pe empatie, înțelegere, acceptare, confort și siguranță.

M-a ajutat să îmi filtrez gândurile, să ies din acea stare de alertă permanentă în care mă aflam, să văd „partea plină a paharului”; a fost lângă mine atunci când mi-a fost greu, când mi-am înfruntat propriile limite și frustrări.

Astfel, am reușit să îmi redobândesc încrederea în mine, să ajung la un echilibru emoțional și să privesc mult mai detașat aspectele neplăcute ale vieții cotidiene.

Un gând bun pentru un OM drag!

L.C.

De ce îi sunt recunoscătoare Giuliei?

Pentru că acum diminețile sunt pline de zâmbet și încredere că voi putea depăși orice va aduce ziua, și chiar reușesc. Pentru că acum sunt în pace cu mine însămi și cu trecutul meu, și privesc cu speranță către viitor. Pentru că savurez viața cu întreaga mea ființă. Rolul Giuliei a fost esențial, m-a ghidat către toate aceste tărâmuri minunate cu un echilibru perfect între atitudinea de profesionist și căldura sa personală. Îți sunt recunoscătoare, Giulia, că m-ai ajutat să devin omul minunat care sunt astăzi! Mulțumesc!

D.C.

Am ajuns la cabinet într-o stare deplorabilă, după numeroase momente de cădere, ridicare și iar cădere. Eram însă stoarsă de putere, deznădăjduită și incapabilă să mă ridic singură. Totul mi se părea greu, aproape imposibil de făcut. Lumea mare și apăsătoare, eu mică și neștiutoare. Am făcut aproape 8 luni de terapie, întreruptă de concediul de maternitate. În această perioadă m-am reechilibrat, m-am remontat și am putut să mă reconectez cu mine însămi și lumea exterioară. Am devenit o variantă mai bună a mea pentru mine și mai ales, pentru copilul meu. Am învățat un lucru extrem de important: că nu pot fi bună la toate și că nu trebuie să fiu bună la toate. M-am acceptat, am depășit și am învățat să îmi privesc anumite limitări cu relaxare și echilibru. Să văd partea plină a paharului și să fiu mai blândă cu însămi. Lupta mea nu s-a încheiat, dar cu siguranță acum sunt mult mai puternică decât înainte. 

Mulțumesc, Giulia!

O.G.

Am întâlnit-o pe Giulia într-un moment de căutare avidă a ființei mele interioare. De la prima vedere am simțit o conexiune puternică și o încredere totală în a mă deschide și a exprima tot ce simțeam. În fiecare ședință am descoperit mai mult despre mine, am recunoscut tipare comportamentale, frici, emoții, am înțeles mecanisme și prejudecăți ce mă însoțeau în viața de zi cu zi. Cu blândețe, respect și multă răbdare m-a ghidat pe drumul anevoios, dar necesar, al regăsirii. Mulțumesc Giulia pentru această călătorie!

L.M.